Återträff

Kurslängd: Se nedan.
Avgift: Gratis aktivitet öppen för våra tidigare kursdeltagare.
 
Återträff är ett tillfälle för dig som tidigare kursdeltagare att komma och göra ytterligare egen sorgbearbetning. Vår kurslokal står till ditt förfogande och i grupprummen kan ni läsa upp fullbordansbrev för varandra. Antingen kommer du hit med ett färdigt arbete eller så gör du sorgbearbetningen på plats här hos oss. Du kommer när det passar och stannar så länge du vill. Det kostar inget att komma och ingen föranmälan krävs.

 

Kursupplägg
Tanken med återträffen är att ge stöd åt er som vill fullborda fler relationer. Tekniskt känner ni redan till metoden, men ibland skjuter man ändå upp sorgbearbetningen till en morgondag som aldrig kommer. Genom att komma hit avsätter ni den tid som behövs här och nu.

 
Praktisk information
Tid och datum: Stockholm kl.15:30-18:00 en dag per månad. Göteborg och Malmö kl.17:30-20:00 en dag per termin. Datum och plats för respektive återträff hittar du längst ner på sidan.
Ort: Stockholm, Göteborg eller Malmö. Se kursdatum nedan.
Kursledare: Kursledare för handledning finns på plats. Fullbordansbrev läser du i första hand upp för andra återträffsdeltagare. 
Avgift: Kostnadsfritt. Ingen föranmälan krävs.
Kursmaterial: Arbetspapper och pennor finns att låna. Vill du ha arbetspapper innan du kommer så kan du ladda ner allt arbetsmaterial här:
Alternativ om inget datum passar
Om inget datum passar har du möjlighet att du boka ett individuellt möte med någon av oss på institutet i Stockholm. Kostnaden är 900 kr/timme för brevläsning, samt 1200 kr/timme för individuell handledning (plus moms för företag) . Bokar du tid för brevläsning kan du läsa flera brev vid samma tillfälle. Vill du boka tid för ett individuellt möte mailar du ett par förslag på tider som passar dig till info@sorg.se eller ringer oss på 08-33 50 40 vardagar kl.10-12.

 


Återträffsdatum (se kursdatum nedan)

Kurser hösten 2021
22 oktober (v. 42)   –   Stockholm (Tegnérgatan 24)

9 november - 9 maj (v. 45)   –   Göteborg (Mötesplats Göteborg)

19 november (v. 46)   –   Stockholm (Tegnérgatan 24)

23 november (v. 47)   –   Malmö (Kockum Fritid)

17 december (v. 50)   –   Stockholm (Tegnérgatan 24)