Återträff

Kurslängd: Se nedan.
Avgift: Gratis aktivitet öppen för våra tidigare kursdeltagare.
 
Återträff är ett tillfälle för dig som tidigare kursdeltagare att komma och göra ytterligare egen sorgbearbetning. Vår kurslokal står till ditt förfogande och i grupprummen kan ni läsa upp fullbordansbrev för varandra. Antingen kommer du hit med ett färdigt arbete eller så gör du sorgbearbetningen på plats här hos oss. Du kommer när det passar och stannar så länge du vill. Det kostar inget att komma och ingen föranmälan krävs.

 

Kursupplägg
Tanken med återträffen är att ge stöd åt er som vill fullborda fler relationer. Tekniskt känner ni redan till metoden, men ibland skjuter man ändå upp sorgbearbetningen till en morgondag som aldrig kommer. Genom att komma hit avsätter ni den tid som behövs här och nu.

 
Praktisk information
Tid och datum: Stockholm kl.10:00-14:00 en lördag i månaden. Göteborg och Malmö kl.17:30-20:00 en tisdag per termin. Datum för respektive ort hittar du längst ner på sidan.
Ort: Stockholm, Göteborg eller Malmö. Se datum nedan.
Kursledare: Kursledare för handledning finns på plats. Fullbordansbrev läser du i första hand upp för andra återträffsdeltagare. 
Avgift: Kostnadsfritt. Ingen föranmälan krävs.
Kursmaterial: Arbetspapper och pennor finns att låna. Vill du ha arbetspapper innan du kommer så kan du ladda ner allt arbetsmaterial här:
Alternativ om inget datum passar
Om inget datum passar har du i Stockholm möjlighet att du boka ett individuellt möte med Eleonora Bohman här på institutet i Stockholm. Kostnaden är 800 kr/timme (plus moms för företag). Du kan läsa flera brev vid samma tillfälle. Vill du boka tid för brevläsning mailar du förslag på tider som passar dig till Eleonora via hennes kontaktsida eller ringer henne på 070-564 06 52.

 


Kursdatum


Kurser våren 2019
7 maj (v. 19)   –   Malmö (Kockum Fritid)

11 maj (v. 19)   –   Stockholm (Tegnérgatan 24)

21 maj (v. 21)   –   Göteborg (Gamlestadens Medborgarhus)

6 juni (v. 23)   –   Oslo, Norge (Haraldsheim)

29 juni (v. 26)   –   Stockholm (Tegnérgatan 24)

Kurser hösten 2019
24 augusti (v. 34)   –   Stockholm (Tegnérgatan 24)

21 september (v. 38)   –   Stockholm (Tegnérgatan 24)

19 oktober (v. 42)   –   Stockholm (Tegnérgatan 24)

12 november (v. 46)   –   Göteborg (Villa Odinslund)

16 november (v. 46)   –   Stockholm (Tegnérgatan 24)

26 november (v. 48)   –   Malmö (Kockum Fritid)

14 december (v. 50)   –   Stockholm (Tegnérgatan 24)