Hoppa till innehåll

Skapa det liv du vill – Dumpa bagaget!

Hem » Skapa det liv du vill – Dumpa bagaget!

Dumpa bagaget – Live

Kurslängd: Två och en halv timme (18:00-20:30)
Avgift: 395 kronor (bok ingår)
Ort och datum: På grund av långsiktigt utvecklingsarbete återupptas föredragen tidigast våren 2025. Se gärna inspelad föreläsning tills dess: Dumpa bagaget Online
Biljettköp: Föredragen återupptas tidigast våren 2025.

Skapa det liv du vill – Dumpa bagaget! är en föreläsning som ger dig verktyg för livet, så att du kan leva din fulla potential. Genom att lära dig hur du kan försonas med dig själv och dina erfarenheter blir du fri att skapa det liv du vill.

Tidigast våren 2025 återupptar Anders Magnusson sina tidigare fullsatta föredrag som haft över 15 000 åhörare. Då erbjuds åter den uppskattade föreläsningen om att leva i frihet utan att begränsas av det förflutna. Separationer, tillitsförluster, dödsfall och mycket annat drabbar oss. Livet är fullt av upp- och nedgångar. Samtidigt som vi lär oss mycket om hur vi skaffar oss saker, får vi lära oss förvånansvärt lite om hur vi kan hantera förluster och förändringar.

Bristande kunskap om hur vi kan få läkning för att kunna gå vidare leder ofta till att vi fastnar i ett ältande, medvetet eller omedvetet, som tar både tid, energi och uppmärksamhet. Genom konkreta fungerande verktyg kan du lämna smärtan av det som hänt bakom dig för att leva din fulla potential här och nu.

Under föredraget får du veta mer om:

  • Mod till förändring
  • Kraft till handling
  • Nycklar till frihet
  • Släpp dina inre hinder
  • Konsten att förlåta

Föreläsaren
Anders Magnusson är elitidrottaren som fastande i missbruk och kriminalitet. För att vända sitt liv blev han civilekonom vid Handelshögskolan, men det var först när Anders år 1998 blev nykter och drogfri som förändringen skedde. Sedan dess har Anders vigt sitt liv åt egen personlig utveckling och att hjälpa andra. Se gärna YouTube för en inspelad version av föreläsningen med Anders.

Sagt om föredraget
”Kanonbra föredrag med nycklar för ett bra liv.”
”Fantastisk föreläsare – inspirerande att se att man kan förändra sitt liv.”
”Blev motiverad att ta itu med mina egna förluster på ett nytt sätt.”
”Härlig föreläsning med mycket energi som ger hopp och verktyg.”

Praktiska detaljer 
Ort, datum och plats (samtliga föreläsningar 18:00-20:30): 
Stockholm, Datum, ABF-huset (Sveavägen 41) – Föredragen pausas till hösten 2024
Pris: 395 kr inklusive moms och serviceavgift. Boken Sorgbearbetning ges som en bonus till samtliga närvarande åhörare (ord.pris 230 kr). Ingen efterdistribution. Samtliga biljetter är onumrerade.
Villkor: Köpt biljett återlöses ej. Däremot får biljett gärna överlåtas till annan person. Boken efterdistribueras inte, utan efter specialavtal med författarna delas den endast ut till närvarande åhörare. Insläpp kl.17:30-18:00. Då sen ankomst stör både föreläsaren och åhörare förbehåller vi oss rätten att stänga insläppet när föredraget börjat. Föreläsningen är 18:00-20:30 med en kvarts paus ca 19:15.

Biljettköp: Biljetter köper du i vår Webbshop. Nedan hittar du direktlänk till respektive ort. 

Ort, Datum – Föredragen pausas till åtminstone våren 2025