Skapa det liv du vill – Dumpa bagaget!

Kurslängd: Två och en halv timme

Avgift: 300 kronor  
 

Den 27 september kl.13:00-15:30 hålls denna föreläsning i Göteborg. Kostnad endast 50 kr, men då utan boken Sorgbearbetning. För biljettinformation besök arrangören Smyrna Kyrkan i Göteborgs hemsida. 

 

I övrigt inga nya datum är satta för denna öppna föreläsning. Se gärna www.sorg.se/urplay för annan föreläsning med Anders.

 

Skapa det liv du vill – Dumpa bagaget! är ett föredrag som ger verktyg för livet. Genom att lära dig hur du kan försonas med dig själv och dina erfarenheter blir du fri att skapa det liv du vill.

 
Separationer, tillitsförluster, dödsfall och mycket annat. Livet är fullt av upp- och nedgångar. Samtidigt som vi lär oss mycket om hur vi skaffar oss saker, får vi lära oss förvånansvärt lite om hur vi kan hantera förluster och förändringar.
 
Bristande kunskap om hur vi kan få läkning för att kunna gå vidare leder ofta till att vi fastnar i ett ältande, medvetet eller omedvetet, som tar både tid, energi och uppmärksamhet. Genom konkreta fungerande verktyg kan du lämna smärtan av det som hänt bakom dig för att leva din fulla potential här och nu.
 

Under föredraget får du veta mer om:

  • Mod till förändring
  • Kraft till handling
  • Nycklar till frihet
  • Släpp dina inre hinder
  • Konsten att förlåta

Föreläsaren 
Anders Magnusson är elitidrottaren som fastande i missbruk och kriminalitet. För att vända sitt liv blev han civilekonom vid Handelshögskolan, men det var först när Anders år 1998 blev nykter och drogfri som förändringen skedde. Sedan dess har Anders vigt sitt liv åt egen personlig utveckling och att hjälpa andra.

 

Sagt om föredraget
”Kanonbra föredrag med nycklar för ett bra liv.”
”Fantastisk föreläsare – inspirerande att se att man kan förändra sitt liv.”
”Blev motiverad att ta itu med mina egna förluster på ett nytt sätt.”
”Härlig föreläsning med mycket energi som ger hopp och verktyg.”
Läs gärna fler recensioner på Ticketmaster.se.

 

Praktiska detaljer
Datum och tid: 
– Stockholm tisdag 13 juni 2017, kl.18:00-21:30 (insläpp 17:30). Sista chansen live i Sverige.
Plats: 
Finlandshuset, Snickarbacken 4, Stockholm
Pris: 300 kr inklusive moms och serviceavgift. Boken Sorgbearbetning ges som en bonus till samtliga närvarande åhörare (ord.pris 230 kr). Ingen efterdistribution. Samtliga biljetter är onumrerade. Insläpp från 17:30.
Företagsfakturering: Vid köp av fem (5) eller fler biljetter har vi möjlighet att fakturera företag. Priset är 300 kr plus moms per åhörare, samt 50 kr i faktureringsavgift. Kontakta oss på info@sorg.se eller 08-33 50 40 med uppgift om antal åhörare och fakturamottagare.
Villkor: Köpt biljett återlöses ej. Däremot får biljett gärna överlåtas till annan person. Boken efterdistribueras inte, utan efter specialavtal med författarna delas den endast ut till närvarande åhörare. Då sen ankomst stör både föreläsaren och åhörare förbehåller vi oss rätten att stänga insläppet när föredraget börjat.
Biljettköp: Inga nya datum är satt för denna föreläsning. Se gärna www.sorg.se/urplay för annan föreläsning med Anders Magnusson.

 

KÖP BILJETT >>

 

Inga nya datum är satta för denna föreläsning. Se gärna www.sorg.se/urplay för annan föreläsning med Anders.