Presentation av Karin Carlsson

Jag heter Karin Carlsson och är uppvuxen i Sparsör som är en förort till Borås som mest är känd för det kuperade naturreservatet Kröklings Hage.

Jag är Certifierad Handledare i Sorgbearbetning vid Svenska Institutet för Sorgbearbetning. Certifieringskursern ger mig rätten att använda programmet för sorgbearbetning både individuellt och i grupp, medan fortsättningskursen gav mig ytterligare kunskaper för att handleda i sorgbearbetning vid komplexa förluster.

Målet med det jag göra är att förändra hur situationen är med min egen historia och kunskap som utgångspunkt, att alla ska känna sig värdefulla och älskade precis som dem är. Jag har en passion för det mjuka och enkla i livet, med fokus på trygghet, relationer, utveckling, bearbetning och nyfikenhet.

Men vad är egentligen sorg? Hur förstår man det? Hur gör man på bästa sätt för att bearbeta sorgen? Men hur göra man som anhörig, vän eller kollega till någon som drabbats av sorg? Jag förmedlar på ett enkelt och begripligt sätt kunskap i föreläsningar som riktar sig till allmänheten, företag och organisationer, personal inom skola, vård och omsorg.

Jag erbjuder i första hand föreläsningar, men även bearbetning både individuellt och grupp.

Varmt Välkommen att Höra av dig!

Karin Carlsson
Föreläsare
Certifierad Handledare I Sorgbearbetning
Family-Lab Seminarie och Familjehandledare
0705-955970


Skicka meddelande

Ditt meddelande skickas, vänligen vänta...


* Obligatoriska fält
  Karin Carlsson

Kontaktuppgifter
Karin Carlsson
Karin Carlsson
Alprosvägen 4
51632 DALSJÖFORS


0705955970
karinhcarlsson86@gmail.com
karincarlsson.com