Hoppa till innehåll

Kurserbjudande för CoachCompanion

Hem » Samarbeten » Kurserbjudande för CoachCompanion

Upptäcker du ibland när du coachar att gamla sorger och förluster ligger i vägen?

Skulle du vilja ha verktyg för att hjälpa dina klienter att övervinna dessa hinder?

Svenska Institutet för Sorgbearbetning erbjuder dig som diplomerad coach hos CoachCompanion ett utmärkt komplement till din coachutbildning. Du har möjligheten att gå Certifieringskursen Hjälpa andra för endast 16 800 kr (ord.pris 19 800 kr, plus moms för företag).

Erbjudandet gäller endast för ny kursanmälan gjord senast 2024-12-31. Skriv ”CoachCompanion” i meddelandefältet vid anmälningstillfället för att få din rabatt. Redan fakturerad kurs rabatteras inte i efterhand. Det kurstillfälle som några från CoachCompanion redan anmält sig till är den 13-17 maj 2024, men du är självklart välkommen till valfritt framtida kurstillfälle.

Varmt välkommen,

Anders Magnusson

Läs vad andra coacher tyckt om utbildningen


Fransisco Condro
”Kursen gav mig ett instrument för att hela och läka sorger. Kursen gav också ett personligt helande och läkande genom det sätt som vi deltagare fick arbeta med vår egen sorg. I min profession som livscoach möts jag ofta av olika uttryck för sorg. Före kursen på Institutet upplevde jag en kunskapslucka i mitt yrke. Jag visste inte riktigt hur jag skulle möta mina klienter i deras sorg. Nu vet jag och nu kan jag möta dem både på ett professionellt och medmänskligt plan.”

Hans Korduner
”Jag har äntligen fått en okomplicerad och fungerande metod att använda när jag vägleder andra. En enkel metodik som verkligen håller vad den lovar. I min coachning är det en verklig ”konservöppnare” när inget framtidsprat räcker till. En lösning på de sorger som vi människor ofta går och bär på. Jag har dessutom själv blivit kvitt det emotionella bagage jag burit på.”

Medina Törrissen
”Kursen och verktygen har betytt att jag fått kontakt med livet i mig. Jag har fått förmågan att leva vidare i glädje och tacksamhet istället för i smärta. Jag känner en sådan otrolig frihet och har äntligen försonats med det jag har gått igenom i mitt liv. Andra metoder kanske är bra, men den här har varit bäst för mig. Det finns inga genvägar att bli kvitt oförlöst och obearbetad sorg. Att få förmedla detta verktyg vidare till andra, det är glädje och magi för mig.”