Hoppa till innehåll

Presentation av Ylva Wegler

Allt börjar med relationen till dig själv.

Hur vi relaterar till oss själva och till våra känslor utgör grunden för vårt välbefinnande.

Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesverksamma liv. Min stora drivkraft är viljan att utvecklas och att genom mina kunskaper och erfarenheter hjälpa andra att uppnå ett optimalt välbefinnande. Jag är utbildad relationscoach, träningsinstruktör, hälsorådgivare samt certifierad handledare i metoden för sorgbearbetning samt Cert. Hypnosterapeut.

Jag kom i kontakt med metoden för sorgbearbetning när min mamma dog. Under föreläsningen lyssnade jag till Anders och började förstå att jag inte bara led av sorgen efter min mamma utan även av obearbetad sorg från min barndom. Jag hade vart runt inom vården, suttit i egen terapi och tagit del av mängder av alternativa metoder. Men ingen hade beskrivit det på detta sätt. Det kändes så naturligt. Men kunde det verkligen vara möjligt att jag skulle kunna få känslomässig läkning?

Jag valde där och då att anmäla mig till en kurs för egen bearbetning.

Metoden gav mig verktygen att på ett naturligt och effektivt sätt bearbeta alla de sorger som jag burit på och resultatet var så bra att jag själv certifierade mig i metoden för att kunna föra den vidare till mina klienter.

Idag driver jag företaget Trinity Care med inriktning på helhetshälsa. Min breda kompetens och djupa erfarenhet gör att jag idag kan ge mina klienter de bästa förutsättningarna för att uppnå optimalt välbefinnande. Metoden för sorgbearbetning är en av grundpelarna.

Genom en god relation till dig själv har du alla möjligheter att skapa fantastiska relationer med alla i din omgivning.

Välkommen!


Skicka meddelande

Ditt meddelande skickas, vänligen vänta...


* Obligatoriska fält
  Avatar photo

Kontaktuppgifter
Trinity Care
Ylva Wegler
Hälsans Hus Fjällgatan 23B Stockholm
11130 STOCKHOLM


0709664421
ylva@trinitycare.se
www.ylvawegler.se