Hoppa till innehåll

Presentation av Mio Rubin

Mina kunder VILL någonting och de vill \\\"må bättre\\\". Oavsett om det handlar om att bli mer trygg i sin yrkesroll, få sinnesro i samband med konflikter och separationer, eller kanske helt enkelt få en bättre relation till sina barn eller till sig själv, så stöttar jag dem med nycklar för bearbetning.

Kris är utveckling, men inte alltid behöver det som inte får hända, ha hänt när jag träffar mina kursdeltagare och kunder. Ledare och HR-personal, privatpersoner och arbetsgrupper, alla har och har haft dokumenterad nytta av min handledning i Programmet för Sorgbearbetning.

2009 gick jag själv grundkursen i samband med en uppslitande och mångårig arvstvist som jag ältade. Den gav mig nycklar och verktyg i att på ett konkret och enkelt sätt bli klar med det som \\\"skavde\\\". Jag slutade älta och sedan dess använder jag metoden för egen del i stort som \\\"smått\\\", regelbundet och med sinnesro som följd! Utan tvekan är det här den metod som har haft den enskilt största positiva inverkan på hela min livskvalitet. För mig är kunskapen i Programmet i Sorgbearbetning det bästa glädjeverktyg som finns!

Sedan 2014 arbetar jag på heltid som sorgbearbetningshandledare, ICF-coach och utbildare som stöttar och rustar företag, privatpersoner och organisationer vid alla typer av förändringsprocesser.

Du som är redo att börja arbeta med dig själv och din personliga utveckling, som är nyfiken på metoden, som tänker bli mer glad och få mer energi på kuppen eller som vill rusta dig FÖRE något händer, är varmt välkommen att kontakta mig redan idag!


Väl mött!


Mio Rubin

Cert. Sorgbearbetningshandledare * ICF-Coach * Föreläsare * Mentor * Förändringsledare * Utbildare och WS-ledare

070 - 734 85 45


Skicka meddelande

Ditt meddelande skickas, vänligen vänta...


* Obligatoriska fält
  Avatar photo

Kontaktuppgifter
Firma Klara Stegen Framåt Stockholm
Mio Rubin
Musketörstigen 1
18492 ÅKERSBERGA


0707348545
mio.rubin@gmail.com