Hoppa till innehåll

Presentation av Marianne Pettersson

Från att ha varit relativt förskonad från sorg i mitt liv så ändrades det dramatiskt 2001 när flera släktingar, och vänner dog på kort tid. Mitt liv var plötsligt inte detsamma, och några år senare tog jag ett av mitt livs viktigaste beslut. Jag utbildade mig till handledare i sorgbearbetning.

Jag får ofta frågan; är det inte deprimerande att arbeta med sorgbearbetning? Nej, det är precis tvärtom. Att hjälpa människor få en känslomässig läkning, och samtidigt se deras nyfunna glädje är en ynnest.

Att gå en kurs i sorgbearbetning kan upplevas som lite skrämmande eftersom sorg är något vi ofta undviker att prata om. Här får människor en chans att arbeta med sin sorg utan att någon dömmer, lägger sig i eller förminskar sina förluster. Det görs i en trygg miljö där vi tillåter varandra att vara de vi är.

Mitt arbete är att inspirera människor att växa både professionellt, och privat. Utveckling, hållbarhet och mental hälsa arbetar jag dagligen med i mitt företag Mental Coaching, dvs person- team och ledarskapsutveckling. Mitt mål är att hjälpa varje människa och varje företag jag arbetar med, att fungera och må ännu bättre.

Varmt välkommen!
Marianne Pettersson
Mental Tränare & Coach

Skicka meddelande

Ditt meddelande skickas, vänligen vänta...


* Obligatoriska fält
  Avatar photo

Kontaktuppgifter
Mental Coaching AB
Marianne Pettersson
Högbergsgatan 46, 5 Tr
11826 STOCKHOLM


0762374862
marianne@mcoaching.se
www.mcoaching.se