Hoppa till innehåll

Presentation av Josefin Haraldsson

Jag heter Josefin Haraldsson och är coach och certifierad handledare i sorgbearbetning. Jag arbetar med ledarutveckling, personlig utveckling och sorgbearbetning enligt Programmet för Sorgbearbetning™. Jag föreläser och utbildar även om sorg, sorgbearbetning och bemötande av sörjande.

Jag har en bakgrund som civilingenjör och jobbade i 15 år inom tillverkningsindustrin, innan jag bytte karriärväg. Jag hade genom åren som ingenjör blivit mer och mer intresserad av psykologi, ledarskap och organisationskultur, eftersom det är där vi hittar orsakerna till framgång eller misslyckande, såväl i arbetsliv som i privatliv. 2014 utbildade jag mig till coach och 2017 startade jag mitt företag AB Genuin, för att i egen regi ägna mig åt det som jag brinner för: att hjälpa människor att bli mer äkta, hela och fria – genuina helt enkelt.

När jag utbildade mig till coach upptäckte jag att jag inte ordentligt bearbetat förlusten av min mamma, som dog i cancer när jag var 25 år. Det hade gått över 10 år sedan hennes död, men oj vad den fortfarande smärtade! Min kursledare tipsade mig om Svenska Institutet för Sorgbearbetning och deras kurser. Jag kände genast att det här var något jag var tvungen att testa. Att själv få hjälp genom ny kunskap och en konkret metod att jobba med kändes fantastiskt. Äntligen fick jag svaret på hur man bearbetar sorg. Med hjälp av metoden för sorgbearbetning har jag sedan bearbetat många egna relationer och händelser i livet och fått en helt ny syn på förluster, eget ansvar och förlåtelse. Metoden har hjälpt mig mycket och fortsätter att hjälpa mig varje dag och i alla relationer.

Nu delar jag med mig av min kunskap och mina erfarenheter och hjälper andra med samma metod. Jag är så tacksam och hedrad för det stora förtroende som mina klienter visar mig när jag får ta del av deras livshistorien och innersta känslor.

Jag är övertygad om att vi alla som gått Programmet för Sorgbearbetning bidrar till ett bättre samhälle, där det är tillåtet att ha sorg och där vi tar hand om varandra på ett fint sätt.

Välkommen till mig!


Skicka meddelande

Ditt meddelande skickas, vänligen vänta...


* Obligatoriska fält
  Avatar photo

Kontaktuppgifter

Josefin Haraldsson
Djupedalsängsvägen 31
43541 MÖLNLYCKE


0703740374
josefin.haraldsson@genuincoach.se
www.genuincoach.se