Hoppa till innehåll

Presentation av Alexandra Aneer

Mitt namn är Alexandra, ett namn som jag inte kunde uttala när jag var liten. Då blev det Langla och det har hängt med sedan dess.

Välkommen till mig! :D

Målet med det jag gör är att hjälpa människor att återfå eller bibehålla sin hälsa. Jag har en önskan om att du ska bli så mycket som du kan och vill bli, växa dig stark fysiskt, emotionellt, mentalt och andligt. Dessa fyra delar samverkar med och påverkar varandra. Allt är ett och ett är allt. Varje människa är en helhet. När en människa blir hel, får det alla andra i hennes omgivning att må bättre. Tänk om alla människor var hela! Då skulle världen se annorlunda ut. <3

Grunden i det jag gör är traditionell nordisk naturmedicin och energimedicin. Jag är utbildad som Megineterapeut vid Naturmedicinska akademin. Megine är ett fornnordiskt ord för livskraft som motsvarar ordet Qi inom den kinesiska medicinen, Prana inom buddhismen och Kundalini inom yogan. Jag är även diplomerad hypnoterapeut, certifierad sorgeterapeut, utbildad i Kraniosakralterapi, lärare i Viryayoga och ViryaRehab, instruktör i MediYoga, Yinyoga och Qigong, samt har studerat Idrott och hälsa vid Örebro Universitet. Min mottagning finns i Öttum, som ligger mellan Skara och Vara.

Sorgbearbetningen kom till mig år 2011, då jag insåg att jag trots annan bearbetning fortfarande bar på rester av sorger och förluster som påverkade min energinivå och mitt tänkande. Sorgebearbetningen gjorde mig fri från allt det! :D Sedan dess har jag guidat många andra i denna metod, som ibland är en del i ett större hälsoarbete.

Du kan läsa mer om mig och hur jag arbetar på www.langla.se.


Skicka meddelande

Ditt meddelande skickas, vänligen vänta...


* Obligatoriska fält
  Avatar photo

Kontaktuppgifter
Langla
Alexandra Aneer
Villabergsvägen 27
53592 KVÄNUM

0766146509
0763692266
alexandra@langla.se
www.langla.se