Hoppa till innehåll

Presentation av Christel Lilja

Ibland blir det inte som vi har tänkt oss. Vi kommer inte vidare utifrån vår nuvarande situation eller på grund av upplevelser tidigare i livet.

Förutom som handledare inom sorgbearbetning inkl fördjupningsutbildningen för komplexa förluster är jag även utbildad inom Beteendevetenskap, som professionell ICF coach, certifierad Mindfulnessinstruktör samt flera kurser inom ramen för personlig utveckling/ledarskap både på företag och privat.

Jag kom i kontakt med metoden för sorgbearbetning i samband med att livet utmanade och det kändes svårt. Det blev tydligt i den processen att det som var jobbigt inte bara handlade om det som var just då - utan även om obearbetad sorg från barndomen.

Jag tyckte mycket om strukturen i sorgbearbetningen och att man fick konkreta hemuppgifter efter varje steg. Metoden och processen gav mig helt enkelt de verktyg jag behövde för att komma vidare.

Den känslomässiga skillnaden av det jag var i blev stor och jag insåg kraften och effekten i detta arbete. Det var därför självklart för mig att fortsätta jobba med metoden för att i min tur kunna hjälpa andra.

Jag driver företaget ´Ny Insikt´ med inriktning på personlig utveckling och självledarskap. Jag har sett att det finns flera vägar mot läkande och växande. Allt börjar med dig själv. Dina egna tankar om vad du är och vad du kan. 

Min bakgrund i näringslivet tillsammans med min personlighet - som präglas av icke dömande, närvaro och hjärta samt djupa erfarenhet inom ramen för det jag erbjuder - gör att du som klient genom vårt samarbete får nya insikter och ökad medvetenhet där hinder och begränsningar försvinner. Du släpper lättare taget om det som varit och kommer vidare mer lätt och mer fri. Mer som den du verkligen är.

Ser fram emot att höra ifrån dig!

www.nyinsikt.com

Skicka meddelande

Ditt meddelande skickas, vänligen vänta...


* Obligatoriska fält
 

Kontaktuppgifter
Ny Insikt
Christel Lilja
Mårtenstorget 6
22351 LUND


0706500855
christel.lilja@nyinsikt.com
www.nyinsikt.com