Hoppa till innehåll

Presentation av Christel Lilja

Ibland blir det inte som vi har tänkt oss. Vi kommer inte vidare p g a vår nuvarande situation eller på grund av upplevelser tidigare i livet.

Jag är från djupet av mitt hjärta tacksam för att jag kom i kontakt med metoden för sorgbearbetning. Detta i samband med att livet utmanade och kändes svårt. Det blev tydligt i processen att det som kändes omöjligt att komma igenom ... inte bara handlade om det som var just då ... utan även om obearbetad sorg från barndomen.

Jag får ofta feedback från mina klienter att de verkligen tycker om strukturen och arbetssättet i sorgbearbetningen med t ex konkreta hemuppgifter efter varje steg. Metoden och processen ger helt enkelt de verktyg som behövs för att man ska kunna komma vidare.

Du får i processen hjälp med att acceptera och försonas med det som har varit. Du släpper taget om historien och förlåter ... så att du själv blir fri.

Jag har sett att det finns flera vägar till läkande och växande. Att hjälpa personer och grupper utvecklas i sitt självledarskap är min drivkraft och passion. Med min kunskap och erfarenhet tillsammans med metoder, verktyg och enkelhet skapas det förutsättningar för nya tankar och nya perspektiv.

Jag är utbildad inom sorgbearbetning och är också utbildad i fördjupningsutbildningen för komplexa förluster. Förutom detta är jag även utbildad inom Beteendevetenskap, KBT, coaching, mindfulness, yinyoga samt flera kurser inom ramen för personlig utveckling/ledarskap både på företag och privat.

Ser fram emot att höra ifrån dig!

Christel Lilja
Ny Insikt AB
www.nyinsikt.com

Skicka meddelande

Ditt meddelande skickas, vänligen vänta...


* Obligatoriska fält
  Avatar photo

Kontaktuppgifter
Ny Insikt
Christel Lilja
Mårtenstorget 6
22351 LUND


0706500855
christel.lilja@nyinsikt.com
www.nyinsikt.com