Presentation av Christel Lilja

Vad drömmer ditt hjärta om?

Jag har sett att det finns flera vägar mot läkande och växande. Allt börjar med dig själv. Dina egna tankar om vad du är och vad du kan. 

Ibland blir det inte som vi har tänkt oss. Vi känner oss begränsade i att komma vidare utifrån vår nuvarande situation eller på grund av upplevelser tidigare i livet.

Jag har arbetat med människors utveckling och växande i hela mitt yrkesverksamma liv och detta är det bästa jag vet.

Jag arbetar utifrån ett helhetsperspektiv där du genom vårt samarbete utvecklas och tar nästa steg mot att bättre leda dig själv och komma till platsen du vill vara på.

Jag är utbildad inom Beteendevetenskap och som professionell ICF coach, certifierad Mindfulnessinstruktör samt certifierad handledare i metoden för sorgbearbetning inkl fördjupningsutbildningen för komplexa förluster. Utöver detta har jag i rollen som chef eller bara för att jag har velat utveckla mig vidare deltagit i flera kurser inom ramen för personlig utveckling/ledarskap.

Jag kom i kontakt med metoden för sorgbearbetning i samband med att livet blev svårt för flera år sedan. Det blev tydligt i den processen att det som var jobbigt inte bara handlade om det som var just då - utan även om obearbetad sorg från barndomen.

Jag tyckte om strukturen i sorgbearbetningen och att man fick konkreta hemuppgifter efter varje steg. Metoden gav mig verktygen för att på ett naturligt och effektivt sätt bearbeta de förluster som jag burit på.

Jag hade aldrig vågat tro att jag skulle känna så stor känslomässig skillnad som jag gjorde och det var ett självklart och naturligt val att fortsätta jobba med metoden för att kunna hjälpa andra.

Jag driver företaget ´Ny Insikt´ med inriktning på personlig utveckling och självledarskap. Min bakgrund i näringslivet som formell och informell chef/ledare tillsammans med min personlighet - som präglas av icke dömande, närvaro och värme samt djupa erfarenhet inom ramen för det jag erbjuder - gör att du som klient genom vårt samarbete får nya insikter och ökad medvetenhet där hinder och begränsningar försvinner.

Du släpper lättare taget om det som varit. Du kommer vidare mer lätt och mer fri. Mer här och nu.

Hos mig får du alltid ett kostnadsfritt första samtal per telefon eller Skype.

Ser fram emot att höra ifrån dig!

www.nyinsikt.com


Skicka meddelande

Ditt meddelande skickas, vänligen vänta...


* Obligatoriska fält
  Christel Lilja

Kontaktuppgifter
Ny Insikt
Christel Lilja
Mårtenstorget 6
22351 LUND


0706500855
christel.lilja@nyinsikt.com
www.nyinsikt.com