Hoppa till innehåll

Presentation av Christel Lilja

Ibland blir det inte som vi har tänkt oss. Vi kommer inte vidare p g a vår nuvarande situation eller på grund av upplevelser tidigare i livet.

Processen att sörja och att bearbeta sorg är individuell. Dina upplevelser och känslor finns bara i din kropp och ingen annan vet hur just du känner. Du får i denna processen hjälp med att känslomässigt läka, acceptera och försonas med det som har varit. Du förlåter ... så att du själv blir fri.

Jag får ofta feedback från mina klienter att de tycker om strukturen och arbetssättet i sorgbearbetningen med bl a de konkreta hemuppgifterna efter varje steg. Jag får ofta höra när de är klara ... att "det här trodde jag inte var möjligt". Metoden och processen ger helt enkelt de verktyg som behövs för att man ska kunna komma vidare i försoning och med det mer lätt och fri gå vidare framåt.

Exempel på förluster kan vara allt från dödsfall, sjukdom, drömmar, bli av med jobbet / förändringar på arbetsplatsen, barnlöshet, skilsmässa, olika typer av missbruk, flytt … till förlusten av tillit och trygghet vad gäller barndom, ekonomi och annat.

Jag har sett att det finns flera vägar till läkande och växande. Att hjälpa personer och grupper utvecklas i sitt självledarskap är min drivkraft och passion. Med min kunskap och erfarenhet tillsammans med metoder, verktyg och enkelhet skapas det förutsättningar för nya tankar och nya perspektiv.

Jag är utbildad inom sorgbearbetning och är också utbildad i fördjupningsutbildningen för komplexa förluster. Förutom detta är jag även utbildad inom Beteendevetenskap, KBT, coaching, mindfulness, yinyoga samt flera kurser inom ramen för personlig utveckling/ledarskap både på företag och privat. Läs gärna mer om mig och Ny Insikt på hemsidan.

Ser fram emot att höra ifrån dig!

Christel Lilja
Ny Insikt AB
www.nyinsikt.com

Skicka meddelande

Ditt meddelande skickas, vänligen vänta...


* Obligatoriska fält
  Avatar photo

Kontaktuppgifter
Ny Insikt AB
Christel Lilja
Mårtenstorget 6
22351 LUND

1
0706500855
christel.lilja@nyinsikt.com
christel.lilja@nyinsikt.com