Hoppa till innehåll

Presentation av Catarina Törnqvist

Att känna sig ledsen när vi är med om en förlust är normalt och naturligt. Men hur ska vi ta hand om förlusten så den inte stannar kvar i evigheter? Dödsfall och skilsmässor är de situationer som oftast förknippas med sorg och det gjorde det även för mig.

Efter min andra skilsmässa kom jag i kontakt med Sorginstitutet, och började bearbeta den på detta strukturerade sätt och märkte att jag fick en annan syn på mitt liv. Jag har därefter gått institutets certifierings- och fördjupningskurs för att kunna hjälpa andra som gjort förluster och sörjer.

Välkommen att anmäla dig till en kurs, i ”Förluster och läkning” som jag kallar det, eller individuellt.

Förutom sorgbearbetning arbetar jag med ledarskap och coaching för personer och grupper. Jag genomför ledarskapskurser, bl. a. UGL, Utveckling för Grupp och Ledare. Se mer min hemsida www.ctkonsult.nu Jag har arbetat som ledare under många år i mitt yrkesliv.

Metoden och strukturen har hjälpt mig att komma vidare och jag har fortsatt att bearbeta relationer till personer och upplevelser som skaver i mig. Jag känner mig mer fri när jag använder bearbetningen på detta sätt. Det ger mig mer glädje och möjligheter att se på relationen och mig själv på ett annat, nytt sätt. Att sedan få vara med andra som gör sina bearbetningar det är fantastiskt, vi är inte ensamma längre med vår sorg utan delar med oss till varandra.

Det jag kan hjälpa dig med är att titta närmare på din förlust. Välkommen att höra av dig.


Skicka meddelande

Ditt meddelande skickas, vänligen vänta...


* Obligatoriska fält
  Avatar photo

Kontaktuppgifter
CTKonsult
Catarina Törnqvist
Nackagatan 14, 7tr
11647 STOCKHOLM


0706045411
catarina@ctkonsult.nu