Hoppa till innehåll

Presentation av Anders Jansson

Jag har på olika sätt jobbat med personlig utveckling sedan år 1988. Idag jobbar jag förutom som handledare på Svenska Institutet för Sorgbearbetning, även som utbildare, terapeut och coach i en egen verksamhet i Falun.

Jag har en bakgrund som psykosocialkonsult inom det privata näringslivet. Inom dåvarande Stora Enzo Grycksbo bruk jobbade jag med allt från ledarskapsutbildning, missbruk, till konflikt och stresshantering. Jag har även arbetat på behandlingshem för beroende, samt utbildat mig i personlig utveckling på många olika sätt, vilket du kan läsa mer om på min hemsida.

Metoden för sorgbearbetning kom jag i kontakt med år 2005 när jag hittade boken Sorgbearbetning i en bokhandel. Jag mer eller mindre sträckläste den och fick många insikter om varför det var så \"svårt\" att få läkning på olika typer av förluster i livet. Jag hade redan innan jag läste boken mycket kunskaper om sorg och sorgereaktioner, som t.ex. att det inte bara är dödsfall och skilsmässor som utlöser sorg, utan så mycket mer som händer i livet. Men nyheten var att det här erbjöds en pedagogisk metod att jobba med smärtan. Det var riktig aha-upplevelse för mig när jag insåg varför det varit så svårt att få och hjälpa andra att få läkning.

Jag anmälde mig omgående till en certifieringskurs i metoden år 2005. Sedan min certifiering har jag hjälpt flera hundra människor att få läkning med metoden. Men jag har även i stor omfattning använt den på mina egna sorger, både gamla och nya.

Varmt välkommen att höra av dig!

Skicka meddelande

Ditt meddelande skickas, vänligen vänta...


* Obligatoriska fält
  Avatar photo

Kontaktuppgifter
Dala NLP Centra
Anders Jansson
Vippåvägen 34 A
78020 GRYCKSBO


0702544074
anders.jansson@mail.com
www.dalanlpcentra.nu