Presentation av Linda Nordh

Jag heter Linda och bor i Jönköping. Jag är sjuksköterska samt utbildad taktipro massör, certifierad handledare i sorgbearbetning och är psykoterapeutkandidat med inriktning klinisk hypnos. På min mottagning arbetar jag med samtalsterapi och sorgbearbetning och har kurser i personlig utveckling.

Sorg var för mig ett obehagligt ämne att prata om. I mitt arbete som sjuksköterska så möter jag ofta människor i sorg och jag tyckte länge det var skrämmande att ta del av dessa människors öden. Efter att jag gått kursen för att bli handledare i sorgearbetning fick jag möjlighet att titta på mina egna sorger, som jag så väl döljt inom mig. Det hjälpte mig att släppa rädslan för sorg, som vi alla möter någon eller några gånger i livet.

Att bearbeta sin egen sorg hjälper oss att bli starkare och bättre på att hjälpa andra i sorg. Vi kan även leva våra liv mer fullt ut när vi vet att vi har ett verktyg som hjälper oss att klara av livets utmaningar.

De människor som kommit till mig och genomfört utbildningsprogrammet för sorgbearbetning har alla uppnått en inre frid och lättnad efteråt och upplevt att de blivit mer sig själva. Någon har även gjort personliga livsförändringar som ett resultat av att lämna det gamla bakom sig.

Att våga titta på och bearbeta sin sorg är en god investering i sig själv som på sikt kommer ge stor avkastning i form av livskvalité.

Finns det något i Ditt liv som Du vill ha hjälp med att bearbeta så tveka inte att höra av Dig. Det är en ära att få hjälpa andra till ett bättre och rikare liv. :)

Varmt välkommen! Linda


Skicka meddelande

Ditt meddelande skickas, vänligen vänta...


* Obligatoriska fält
  Linda Nordh

Kontaktuppgifter
Läkande Inspiration
Linda Nordh
Smedjegatan 32 F
55320 JÖNKÖPING


0738214927
fjalarlinda@hotmail.com
www.lakandeinspiration.se