Presentation av Nils Rygaard

Hej

Det finns en stor glädje i att se och hjälpa andra i sorg att vända smärtan till livsglädje.

Jag arbetar sedan 2018 som kursledare vid Workshops vid Svenska Institutet för Sorgbearbetning. Jag driver företaget Vennagården, där jag hjälper klienter med sorgbearbetning, personlig utveckling, mindfulness och utmattningsproblematik främst Örebroregionen.

Jag har arbetat som kurator inom primärvården i Örebro i 8 år. Jag har som kurator på vårdcentralen startat kurser i sorgbearbetning både i grupp och individuellt. Jag har med metodens hjälp effektivt hjälpt patienter med förluster som bland annat dödsfall, separationer, relationsproblematik, övergrepp av olika slag.

Jag är socionom sedan 1996, fil magister i Socialt arbete 2014 med en D-uppsats om metoden Sorgbearbetning genom Örebro Universitet. (se sorg.se/media/studier och uppsatser), certifierad handledare i sorgbearbetning sedan 2011, mindfulnessintruktör sedan 2014 och författare till två böcker: Ta kontrollen över ditt liv och Ta kontrollen över dina tankar.

En alltför stor del av våra liv, av vår personlighet och våra beteenden styrs av känslor i form av obearbetad smärta via sorger och andra förluster i livet. Men det bästa av allt, det går att förändra!
Jag är glad över att ha funnit ett verktyg, en metod som fungerar, att hantera känslomässig smärta med både för personligt bruk och för att kunna hjälpa andra människor med sorg och smärta.

Jag inbjuder alla att läsa boken Sorgbearbetning och ta del av läkningen.
Frågor? Vänta inte, du har säkert väntat länge nog redan!

Välkommen att kontakta mig.

Skicka meddelande

Ditt meddelande skickas, vänligen vänta...


* Obligatoriska fält
  Nils Rygaard

Kontaktuppgifter
Vennagården
Nils Rygaard
Bidalitevägen 7
71372 GYTTORP


0703667015
info@vennagarden.se
vennagarden.se