Hoppa till innehåll

Presentation av Ewa Larsson

De flesta vet att det är viktigt med sorgbearbetning, men hur gör man? Samhället erbjuder ofta krisbearbetning men sen då? När krisen är bearbetad och sorgen efter förlusten finns kvar, vilket stöd finns då att få? Känslan av sorg kan dränera en människa. Det är viktigt att ta hand om sin sorg.

Mitt namn är Ewa Larsson och jag är certifierad handledare i sorgbearbetning, utbildad på Svenska Institutet för Sorgbearbetning i Stockholm. Jag har under mitt arbete som diakon mött många sörjande och jag är själv en av alla som upplevt sorg. Det ingår i själva livet att möta förluster av olika slag. Det händer alla människor.
Under mitt liv har jag upplevt dödsfall, känslomässiga separationer och andra förluster som orsakat smärta. Jag är glad över att jag har upptäckt denna pedagogiska metod som kursen i sorgbearbetning lär ut. Den har hjälpt mig att lämna gårdagen bakom mig och inte släpa med mig gamla känslor in i nuet.

Välkommen att anmäla dig till en kurs i gruppformat eller individuellt format. Den kommer att ge dig redskap till att bearbeta smärtan efter förluster av gamla och nyare sorger. Kurserna vänder sig till dig som bor i närheten av Södertälje kommun, Nykvarns eller Strängnäs kommun.

Välkommen att höra av dig för ytterligare information. Du kan också gå in på hemsidan www.sorgbearbetning.org

Ewa Larsson
Certifierad handledare i sorgbearbetning, diakonSkicka meddelande

Ditt meddelande skickas, vänligen vänta...


* Obligatoriska fält
 

Kontaktuppgifter
Sorgbearbetning.org
Ewa Larsson
Mottagning:
15150 SÖDERTÄLJE


0765803350
ewa.larsson@sorgbearbetning.org
www.sorgbearbetning.org