Presentation av Eleonora Bohman

Första gången jag kom i kontakt med Metoden Sorgbearbetning, var år 2007. Jag arbetade vid tidpunkten på en begravningsbyrå. I samband med en kurs jag gick blev jag plötsligt påmind om allt det smärtsamma jag varit med om under min barndom i Argentina, där jag är född, och flykten därifrån. Jag kunde inte förstå hur ett 32 år gammal förlust plötsligt kunde blossa upp och få liv. I min jakt på svar fann jag Sorgbearbetningen.

Detta blev starten på det som kom att bli min resa i personlig utveckling. Sorgbearbetningen har inte bara hjälpt mig att försonas med det som varit, utan gav mig även tillbaks nåt jag saknat under väldigt lång tid. Förmågan att vara i ett här och nu, utan ett ständigt och återkommande påverkan av det förflutna.

Jag har sedan dess arbetat med Metoden Sorgbearbetning och gått Institutets samtliga kurser. Utöver det är jag Diplomerad ICF Coach samt Certifierad i metoden Res Dig från Medberoendet.

Som Certifierad Handledare i Metoden Sorgbearbetning hjälper jag människor att försonas med det som varit och uppnå känslomässig läkning. Välkommen att höra av dig om du vill återupptäcka ditt potential som kan leda till starten på din egna resa.

Allt gott!

Skicka meddelande

Ditt meddelande skickas, vänligen vänta...


* Obligatoriska fält
  Eleonora Bohman

Kontaktuppgifter
EaB
Eleonora Bohman
Gröndalsvägen 18, 2 tr
14730 STOCKHOLM


0705640652
info@eleonorabohman.se
www.eleonorabohman.se