Hoppa till innehåll

Presentation av Anette Dahlqvist

När jag kom till Institutet för att gå certifieringskursen, trodde jag att mitt liv hade varit tämligen förskonat från förluster och jag förstod inte att jag hade någon sorg att ta hand om. Det blev en spännande resa och jag fick hantera det som har begränsat mitt liv och tagit energi från mig utan att jag har förstått varför.

Förluster kan vara dödsfall, skilsmässor och andra separationer eller som det var för mig, att relationer inte blivit så som jag hade önskat och drömt om.

Sedan min certifiering i januari 2009 har jag fått förtroendet att hjälpa ett stort antal människor att lyfta på locken och rensa ut i sina känslomässiga soptunnor. Det är fascinerande att se hur även väldigt gammal nedtryckt sorg kan förlösas och det bevisar också att det verkligen är en myt att tiden läker alla sår. Varje person har sin egen historia och varje sorg är unik men lättnaden när smärtan släpper, ser förvånansvärt lika ut för alla.

Jag har även gått fördjupningskursen och kan därmed hjälpa dig med komplexa förluster. Har du redan gjort ett antal relationer, kan du också få hjälp att hantera relationen till dig själv.

Under sorgen ligger glädjen och väntar, vill du ha hjälp att lyfta på locket?

Slå mig en signal så har vi ett helt förutsättningslöst samtal.


Skicka meddelande

Ditt meddelande skickas, vänligen vänta...


* Obligatoriska fält
 

Kontaktuppgifter
Anette Dahlqvist AB
Anette Dahlqvist
Nysätravägen 1
18161 LIDINGÖ


0703663939
anette@anettedahlqvist.se